Eclipse lunar

June 16, 2011

Ahir hi va haver l’últim eclipse de lluna total visible des d’Espanya de l’última dècada així que em vaig estar informant per preparar un picnic nocturn i celebrar-lo a la platja.

Tot i que trobar informació sobre rituals o encanteris per l’eclipse lunar de desembre del 2010 (solstici d’hivern) és espectacularment fàcil és sorprenentment difícil trobar informació més general.

Hi ha dues grans vessants:

  • Els que consideren els eclipses com una temps inapropiat per prendre decisions, fer grans afirmacions i qualsevol encanteri (com una lluna fora de curs).
  • Els que consideren que són moments apropiats per fer encanteris relacionats amb deixar mals hàbits, potenciar o preparar-se per fer un gran canvi i evidentment veure o connectar amb l’ombra (pròpia o d’una situació).

A nivell personal, jo no percebo aquests moments com una lluna fora de curs (on sí que crec que a qualsevol li és molt fàcil sentir que les coses no funcionen bé com de costum) però sí que és similar la sensació de connexió o en el meu cas les ganes de pregar. Per això és el que vaig fer ahir (i també perquè penso que sempre és un bon moment per pregar i meditar).

Sorprenentment just al nostre costat hi havia 3 persones fent un ritual molt llarg. Això em va fer molta gràcia perquè no hi havia tanta gent com això a la platja i, a més, perquè representa que la gent que fem aquestes coses som molt minoritaris en aquest país. A mi sempre m’ha fet vergonya la idea de fer això davant d’altres però sento que veure’ls allà m’ha ajudat, ara em veig molt més capaç.

Va ser una nit per repetir, tot això, el so del mar, el regust salat a la pell, menjar casolà i espectacle gratuït!

Recursos

En Anglès:

http://onewitchsway.com/2010/12/tonights-lunar-eclipse/ Informació general

http://www.moonspells.com/ie/articles/eclipse-med.html ritual i meditació

http://lindalubin.blogspot.com/2010/12/winter-solsticefull-moon-lunar-eclipse.html Inspiració

http://www.8womendream.com/8-winter-solstice-dream-rituals-to-perform-during-the-lunar-eclipse/ 8 idees del eclipse del solstici d’hivern fàcilment adaptables

http://lunamagia.blogspot.com/2011/06/lunar-eclipse-ritual.html ritual que en la meva opinió prescriu massa

http://www.angelfire.com/on/wicca/Spells3.html Associació amb la Triple Deessa

http://www.siddhashram.org/s20000641.shtml Gent que opina que és millor no fer màgia i, fins i tot, que cal purificar-ho tot després d’un eclipse perquè porta energies negatives.

 

En Castellà:

http://eldiariodemedianoche.blogcindario.com/2006/01/00040-la-magia-de-la-luna.html

Interessant explicació de la màgia lunar incloent eclipses

http://foro.univision.com/t5/Astrolog%C3%ADa/Ritual-del-Eclipse-Lunar/m-p/398341729

Informació d’eclipses força peculiar

http://wiccaargentina.blogia.com/2010/062705-mas-informacion-sobre-magia-en-eclipses-eclipse-del-26-06-10.php Informació d’uns wiccans que veuen els eclipses com períodes dolents per la màgia, la presa de decisions, etc.

http://www.moonmentum.com/blog/pronostico/index/colon-y-la-magia-de-la-luna/ Article que em sembla una mica una tonteria
Amb Català ja sabeu que seria pràcticament un miracle, oi?

Leave a comment